[FOTO] Jandarmii cărăşeni şi-au petrecut ziua în FAMILIE

Jandarmii din Caraş-Severin le-au oferit propriilor copii ocazia de a arunca o privire la ce se întâmplă într-o zi de muncă, în timpul pe care mama sau tata nu-l petrec lângă ei.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, totul s-a desfăşurat într-o atmosferă distractivă, de joc și veselie, astfel că cei mici au avut parte de plimbări cu atv-urile, ture cu tiroliana, un exericițiu tactic și unul cu câinii de serviciu. Au studiat curioși echipamentele și mijloacele de intervenție pe care jandarmii le folosesc în misiunile zilnice, s-au urcat încântați în autospecialele din dotare și au vizitat birourile în care lucrează părinții lor.

„Știm că este imposibil să fim tot timpul lângă ei și le suntem recunoscători că la rândul lor înțeleg acest lucru deși ne-ar vrea mereu alături, motiv pentru care ne-am bucurat cu atât mai mult, părinți și copii, de această zi petrecută împreună. Mai ales pentru că, la final, concluzia a fost una care ne-a umplut de mândrie: Când mă fac mare, și eu vreau să fiu jandarm!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Săndulescu.

Cea de-a doua parte a zilei s-a desfășurat în tabăra de la Râul Alb, unde patru echipe ale inspectoratului s-au întrecut într-un concurs de gătit. De la competiția culinară nu putea lipsi bucătarul Marian Popovici, care și de această dată a încântat cu talentul său gastronomic. Concursul culinar denumit generic “Bucătarul vesel”, ediția a II-a, a fost organizat, jurizat și premiat de membrii asociației IPA Regiunea II Caraș-Severin.

De același autor

Related Articles