Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.
În acest an 2018 serbăm împreună 100 de ani de România Mare, 90 de ani de Radio România, radioul care şi-a bucurat ascultătorii cu informaţii corecte, muzică de calitate, dar şi cu teatru radiofonic. Vocile artiştilor români au pătruns pe calea undelor în sufletele voastre şi au rămas în amintirea tuturor generaţiilor de români.

În această seară, de la ora 22,despre „Secretul fericirii la Resita” cu actriţa Mădălina Ghiţescu, coordonator al proiectului teatral.
Absolventă a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesor Sanda Manu, Mădălina Ghiţescu este actriţă a Teatrului Merlin şi colaborator al Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu artista Mădălina Ghiţescu.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

 

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău