[FOTO] Incendiu violent la Oraviţa! Zeci de persoane au rămas fără lemnele pentru iarnă

Pompierii militari din Oraviţa, sprijiniţi de cei din Reşiţa, s-au chinuit patru ore să stingă un incendiu, izbucnit noaptea trecută, în zona autogării din Oraviţa.

Focul a pornit la bărăcile pentru lemne ale unor blocuri de locuințe şi din cauza vântului s-a extins la balconul unei locuințe, la un gater, respectiv în curtea unui service auto. De  asemenea, au mai fost cuprinse de flăcări câteva anexe ale unor operatori economici din zonă. 40 de locatari din blocurile aflate în vecinătate s-au autoevacuat, a declarat căpitanul Anca Balint de la ISU „Semenic”.

„În total, pentru stingerea focului, au acționat şase autospeciale pentru stins incendii şi o autospecială de intervenție și salvări de la înălţime, încadrate cu un număr 29 de subofițeri. Conducerea acţiunii de stingere a fost asigurată, în teren, de doi ofițeri din comanda Secției de Pompieri Oraviţa. Misiunea de stingere a fost una deosebit de grea din cauza condițiilor meteorologice, cu vânt puternic, care au contribuit semnificativ la extinderea incendiului. La acestea, se adaugă cantitatea mare de materiale inflamabile și problemele legate de asigurarea alimentării cu apă a mașinilor de stingere”.

Pompierii încearcă acum să afle cauza probabilă de aprindere.

Foto: ISU „Semenic”

De același autor

Related Articles