[FOTO] Grav accident rutier în județul Timiș. Au fost alertate și elicopterele SMURD de la Caransebeș și Arad

Circulația a fost blocată marți, la prânz, pe DN 68 A unde a avut loc o coliziune între două autoturisme. Accidentul a avut loc între Făget și Margina, iar traficul rutier a fost deviat pe DJ 682D.

La locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din Făget și Lugoj și de la Serviciul Județean de Ambulanță Timiș, dar și elicopterele  S.M.U.R.D. de la Arad și Caransebeș.

În cele două autoturisme se aflau 7 persoane, dintre care doi minori și 5 adulți.

În urma impactului, o persoană a rămas blocată într-un autoturism și a fost extrasă în stare de inconștiență, dar cu semne vitale, iar celelalte persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Primele cercetări ale polițiștilor arată că vinovați de producerea accidentului sunt ambii conducători auto.

“Un bărbat, în vârstă de 42 de ani a condus un autoturism pe DN 68A dinspre Făget spre Margina, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga către DC 107, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers fiind angajată în efectuarea manevrei de depășire pe linie continuă. În urma impactului, 5 persoane au fost rănite, respectiv, conducătorul auto și un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager în același autoturism și doi bărbați de 40 și 62 de ani și o fețiță de 6 ani, pasageri în autoturismul condus de femeie”, se arată în comunicatul IPJ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

De același autor

Related Articles