[FOTO] Ghinion curat! Le-a fost distrusă casa de două ori într-un an

acc tm 4Un accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, la Timişoara. Un autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism după care a ajuns într-o casă de pe strada Ştefan cel Mare. Clădirea a mai fost avariată în luna iunie a anului trecut, când muncitorii care se ocupau reabilitarea străzii săpat cu excavatorul prea aproape de fundaţia unei case, iar, la un moment dat, o bucată din zidul clădirii s-a prăbuşit.

Maşina condusă de o femeie, circula pe strada Ştefan cel Mare, spre Calea Buziaşului. În apropriere de Calea Eroilor, acesta s-a ciocnit cu un autoturism, care circula din sens opus şi al cărui şofer vroia să vireze la stânga pe Calea Eroilor. Bărbatul însă nu a acordat prioritate.

La locul accidentului au ajuns de urgenţă echipaje de pompieri, poliţie şi ambulanţă. În urma accidentului femeia care se afla la volanul autoturismului, a fost rănită, şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut accidentul.

Sursa: TION

Cele mai citite

Related Articles