[FOTO] Fetiţa care a supravieţuit accidentului soldat cu şase morţi, luptă să trăiască

conop 2

Singurul supravieţuitor din maşina care a intrat , în această dimineaţă, sub TIR – o fetiţă de doi ani – a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean Arad.  Potrivit IPJ Arad, autoturismul Mazda circula din direcţia Arad spre Deva, iar la intrare în localitatea Conop, a pătruns pe contrasens unde a acroşat un alt autoturism, iar apoi s-a lovit frontal de un TIR înmatriculat în Arad care transporta colete. În accident au murit doi bărbaţi de 29 şi 49 de ani, 2 tineri de 17 şi 19 ani şi 2 tinere de 15 şi 19 ani.

„Copilul are leziuni complexe, toracice şi pulmonare, sperăm că stabile. Leziunile nu sunt foarte mari dar, într-o politraumă, ele sunt complexe şi se pot amplifica unele pe celelalte, pe parcurs. Prognosticul nostru este rezervaţ dar sperăm să evolueze bine” –a declarat pentru pentru aradon.ro, dr. Carmen Neamţu, director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.
Medicii arădeni au luat legătura cu colegii lor de la Serviciul specializat de terapie intensivă copii din Timişoara şi au stabilit, de comun acord, ca fetiţa să rămână internată, în continuare la spitalul din Arad iar, dacă situaţia o va impune, va fi transferată la Timişoara.

Şi pasagerii din autoturismul Audi, cel care a fost acroşat de către autoturismul Mazda, spun că au văzut, preţ de câteva secunde, moartea cu ochii. Din declaraţiile lor, precum şi ale altor martori din trafic, se pare că maşina Mazda circula cu viteză foarte mare. Lipsa oricăror urme de frânare i-a determinat pe poliţiştii prezenţi la faţa locului să creadă că şoferul autoturismului Mazda ar fi adormit la volan şi a intrat pe contrasens.

Foto:www.aradon.ro

De același autor

Related Articles