[FOTO] Ei sunt cei mai buni dintre cei buni. Societatea Caraş SA a recompensat elevii merituoşi

15 elevi cu rezultate deosebite, cu importante premii naționale și internaționale obținute, olimpici la diferite materii au urcat pe scena sălii Lira a Liceului de Artă Sabin Păuța din Reșița și au primit premiile oferite de Societatea Caraș SA Reșița. Este al 14-lea an consecutiv în care cei mai buni dintre cei buni sunt premiați de această societate. Elevii au fost răsplătiți pentru meritele lor, reușitele lor din anul școlar precedent. Unii aflați pentru prima dată în acest top, alții pentru a 3-a oară.

Cei premiați sunt:

Anca Ciobanu, Colegiul Național ”Traian Lalescu”

Alexandru Anghel, Colegiul Național ”Mircea Eliade”

”Premiul pe care l-am primit reprezintă mult pentru mine. Înseamnă răsplata muncii pe care am depus-o un an întreg prin pregătire. Doresc să mulțumesc părinților că m-au motivat, dar și profesorilor.”

Rebeca Mogoșan, Colegiul Economic al Banatului Montan

Alexandru Predica, Colegiul Tehnic

Denisa Lipou, Colegiul Tehnic Cărășan

Anisia Chincea, Colegiul Național “Diaconovici Tietz”

Cristina Moroti, Liceul Teoretic “Traian Vuia”

”Mă bucur că am fost și în acest an să-mi reprezint liceul aici. Vreau să mulțumesc familiei, care m-au susținut necondiționat, profesorilor care m-au îndrumat și mai ales d-nei diriginte, care este o persoană importantă în viața mea.”

Marian Mateș, Liceul Teologic Baptist

Camelia Crețu, Liceul de Arte „Sabin Păuța”

Mădălina Boloca, Școala Gimnazială Nr. 2

”Este o onoare pentru mine ca în acest an să reprezint această școală. Mulțumesc SC Caraș SA pentru cadoul oferit. E un sentiment extraordinar să vezi că rezultatele tale sunt premiate.”

Nicoleta Ștefănică, Școala “Mihai Peia”

Bianca Mitruș, Școala Gimnazială Nr. 7

Amelia Coandă, Școala Gimnazială Nr. 8

Olivia Filip, Școala Gimnazială Nr. 9

Constantin Dănilă,Clubul Sportiv Școlar.

Reprezentantul firmei SC Caraș SA, Ion Pârvănescvu a afirmat:
”E un deziderat al nostru, pe care am reușit să-l ducem an de an mai departe. E în scop educatuiv, pentru a-i încuraja pe acești copii, pentru ca ei să nu-și piardă speranța și pentru a performa în continuare. Să fie cei mai buni, să fie un exemplu pentru ceilalți”.

La festivitatea de premiere au participat elevi,cadre didactice,părinți bunici și a inclus un concert de colinde susținut de Corul Liceului Teologic Baptist Reşiţa.

Cristina Corocan