[FOTO] Echipa Radio România Reşiţa din nou alături de semenii aflaţi la grea încercare

OdF-1

Dacă zilele trecute reporterii şi redactorii postului s-au alăturat donatorilor centrului de Transfuzii Sanguine din municipiu, donând pentru semenii aflaţi în momente de cumpănă ale vieţii, astăzi, printr-o acţiune de suflet aceştia au asigurat un transport cu cele necesare constând în alimente, legume, fructe şi sucuri familiei Bobic din Ocna de Fier, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a trecut prin cea mai grea încercare a vieţii lor, pierderea copilului de doi şi două luni dispărut de acasă şi găsit fără suflare după mai multe ore de căutări. În urmă cu doar câteva ore reporterii Radio România Reşiţa au vizitat familia îndoliată. Cum a fost primită vizita colegilor noştri aflaţi aici:

Familia Bobic va fi sprijinită pe cât se poate şi de Primăria comunei Ocna de Fier, spune viceprimarul Mircea Ungureanu:

Cu sprijin financiar sau ajutoare alimentare, drama uneia din cele mai nevoiaşe  familii din comuna cărăşană continuă. Cu greu îşi revin din situaţia prin care au trecut prin pierderea mezinului, dispărut de acasă şi găsit ulterior fără suflare, după mai mult de 48 de ore, pe un câmp din localitate. Marinel Bobic, tatăl copilului:

Amintim că în prezent familia Bobic din Ocna de Fier, mai are în grijă doi copii minori de 5 şi respectiv 8 ani şi un tânăr major.

Cercetările poliţiei, în acest caz, continuă. Anchetatorii aşteaptă rezultatele examenului histopatologic de la Centrul de Medicină Legală din Timişoara.

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles