Localnicii din cartierul Secu au rămas neputincioşi la aversele de ploaie şi şiroaiele de apă scurse de pe versanţi care le-au distrus singura cale de acces în cartier şi spre casele lor în după-amiaza zilei de vineri, 24 iulie.

Imagini apocaliptice„, spune una dintre localnice, care a postat aceste fotografii pe pagina ei de socializare. „În curând nu se va mai putea circula nici pe jos, dar mai cu mașina şi asta într-un oraş european„, susţine aceeaşi femeie.

Amintim că, în prezent în Secu, Primăria Reşiţa efectuează ample lucrări edilitare, iar carosabilul suferă multiple intervenţii, însă nici înainte de începerea şantierului, drumul către acest cartier nu a fost prea grozav, dar măcar practicabil.

Sursa foto: facebook

2 COMENTARII

  1. Acesta este jud, caras, orasul lui Popa mai fece cite ceva, parculete, bancute….alei de biciclete pe TROTOAR…., dar Judetul NU FACE NIMIC !, isi iau salarii bune, dau din gura…, stau pe FB, la telefon, si viata merge inainte. Asta este caras-severin !, nu se compara cu alte judete din tara, niste oameni cretini, ineducati, parsivi, populatia e imbatrinita, multi needucati, daca merg cu plasa la piata sau la magazin, e tot ce ii intereseaza

  2. Dacă Primăria Măriei sale, Lățelul le va face carosabilul după “modelul” străzii Kogâlniceanu, adică cu experți în evaluări alcoolice, le plâng de pe acum de milă

Comments are closed.