[FOTO] DN 7 blocat la Veţel din cauza unui accident

Două persoane au fost rănite în această dimineaţă în comuna hunedoreană Veţel. Acolo a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, un autoturism şi un autocar. Cele două victime au fost pasageri în autoturismul care a lovit violent din spate camionul. În accident a fost implicat și un autocar ce s-a tamponat cu autoturismul intrat în partea din spate a autotrailerului. Poliţiştii spun că vinovat de producerea accidentului este şoferul autocarului.

„Un conducător auto în vârstă de 56 de ani, cetăţean ucrainean, în timp ce conducea un autocar pe DN7, pe raza comunei Veţel, din direcţia Deva-Arad, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers, în condițiile unui carosabil umed, şi a tamponat din spate autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din judeţul Dâmboviţa (care se afla oprit în coloană), pe care l-a proiectat în semiremorca unui autocamion ce staţiona în coloană, în faţa sa, condus de un sibian de 56 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 27 de ani şi a unui pasager de 47 de ani, din judeţul Dâmboviţa, aflat în autoturismul condus de tânăr”.

În operațiunile de salvare și securizare din punct de vedere al prevenirii izbucnirii unui incendiu, la locul accidentului, au fost intervenit două ambulanţe și două autospeciale complexe de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Deva.

Cele două persoane, neîncarcerate, aflate în autoturism, au fost transportate conștiente cu ambulanța C1 și cu ambulanţa SAJ la UPU Deva.

În autocar se aflau 18 pasageri și doi conducători auto care nu prezentau traumatisme.

Traficul rutier pe DN 7 a fost întrerupt mai bine de o oră, la kilometrul 402.

(Sebastian Dragomir)

Foto: ISU Hunedoara