[FOTO] Declaraţie puerilă a unui traficant de ţigări: „le-am găsit pe câmp şi mă pregăteam să le predau poliţiei”

Un tânăr de 27 de ani din Caraş-Severin, găsit cu o cantitate importantă de ţigări, a încercat să scape folosind o explicaţie puerilă. Cel în cauză a declarat că a găsit ţigările pe câmp şi dorea să le predea poliţiei de frontieră.

Este vorba de 1.270 de pachete cu ţigări de contrabandă, pe care bărbatul le transporta cu autoturismul proprietate personală. El a fost descoperit aseară, în trafic, pe raza localităţii Pojejena.

„În jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche, judeţul Caraş – Severin, aflaţi în misiune pe DN 57 A, pe raza localităţii de frontieră Pojejena, au oprit în trafic pentru control un autoturism marca Volkswagen Golf, despre al cărui şofer poliţiştii de frontieră aveau suspiciuni că ar fi implicat în acte de contrabandă. În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, condus de cetăţeanul român T.S., în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, poliţiştii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate a maşinii, cantitatea de 1.270 pachete de ţigări marca Marble, fără marcaje fiscale”, se arată în comunicatul Poliţiei de frontieră.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 12.700 de lei, a fost confiscată, iar bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

(Sebastian Dragomir)