[FOTO] De la ora 22, prima ediţie a emisiunii „Provocarea serii: între Da şi Nu!”

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

Anul 2020 a luat omenirea pe nepregătite?
O întrebare retorică, din punctul de vedere al unei părţi a populaţiei sau extrem de actuală, până la urmă nu întrebarea este grea, ci răspunsul…
Trăim o schimbare de paradigmă, pe fondul unei crize de ideal?
Despre ce repercursiuni are noua noastră viaţa aflăm din presa internaţională diverse mesaje ce ne dau de gândit fie prin anvergura noilor metode de supravieţuire, fie prin ineditul lor…

Domeniul cultural este, poate, cel mai afectat de pandemia de Covod-19, dar rămâne, încă, o fortăreaţă ce apără „Cetatea spirituală”, o zonă ce îşi duce eroic existenţa, fiindcă necesitatea actului cultural este vitală pentru oricare dintre noi. Cu toate acestea şi în acest domeniu apar perturbări sau noutăţi cărora încercăm să le găsim utilitatea şi justificarea aplicării lor.

Academia americană de film a anunţat noi reguli pentru eligibilitatea la Oscar la categoria Cel mai bun film, concepute „pentru a încuraja o reprezentare echitabilă pe ecran şi în afara ecranului, pentru a reflecta mai bine diversitatea publicului de filme”.
Reguli care aruncă deja în aer Hollywoodul.
Schimbarea e menită să reflecte „diversitatea populaţiei noastre globale atât în crearea de filme, cât şi în publicul care se conectează cu acestea.
Academia se angajează să joace un rol vital în a face acest lucru o realitate”, au declarat preşedintele Academiei, David Rubin şi CEO-ul Academiei Dawn Hudson.

„Credem că aceste standarde de incluziune vor fi un catalizator pentru schimbări esenţiale de lungă durată în industria noastră.”

Marile schimbări vor intra în vigoare odată cu ediţia din 2024, la care un film va trebui să îndeplinească două condiţii din patru pentru a fi considerat eligibil la Oscar.

Pe această temă, vă invit să vă spuneţi părerile la numerele de telefon 0255.20.60.61, 0255.20.60.62 sau să trimiteţi mesaj la numărul de whatsapp 0751288777.

Aşadar, vă aştept de la ora 22 la emisiunea „Provocarea serii:între Da şi Nu!”

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM ?i 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascult?torii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto: internet

De același autor

Related Articles