În această dimineață, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Național 6, în localitatea Tâmna. Acolo, un autotren a părăsit partea carosabilă şi a intrat direct într-o casă pe care a distrus-o. La sosirea pompierilor, șoferul se afla blocat în cabină, însă nu era încarcerat. Salvatorii au extras victima și au predat-o în stare de conștiență unui echipaj de la ambulanţă.

„Un bărbat de 39 de ani, din județul Dolj în timp ce conducea un autotren, pe DN 6, în localitatea Tâmna a părăsit partea carosabilă, a acroșat un autoturism parcat, după care a intrat în coliziune cu un imobil. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor prin deconectarea bornelor autovehiculului.