[FOTO] Cu tirul direct în casă

În această dimineață, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Național 6, în localitatea Tâmna. Acolo, un autotren a părăsit partea carosabilă şi a intrat direct într-o casă pe care a distrus-o. La sosirea pompierilor, șoferul se afla blocat în cabină, însă nu era încarcerat. Salvatorii au extras victima și au predat-o în stare de conștiență unui echipaj de la ambulanţă.

„Un bărbat de 39 de ani, din județul Dolj în timp ce conducea un autotren, pe DN 6, în localitatea Tâmna a părăsit partea carosabilă, a acroșat un autoturism parcat, după care a intrat în coliziune cu un imobil. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor prin deconectarea bornelor autovehiculului.

De același autor

Related Articles