[FOTO] Cu Marian Apostol, de la ora 22, la emisiunea „De vorbă cu România Frumoasă” despre Via Transilvanica în Caraş-Severin!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor,  cinstim oamenii de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară de la ora 22 la emisiunea „De vorbă cu România Frumoasă” împreună cu Marian Apostol despre Via Transilvanica în Caraş-Severin.

Invitatul nostru şi Asociația Tășuleasa Social vor aduce Via Transilvanica în Caraş-Severin, în dorinţa de a uni administrația din județul Caraș-Severin cu cea din Reșița și cu oameni îndrăgostiți de natura! Via Transilvanica a reușit stabilirea traseului, în lungime de 280 km, ce va străbate Banatul Montan. Prin acest act de caritate, proiectul Asociației Tășuleasa se dovedește a fi „drumul care unește”.

Marian Apostol, membru al Confederației Naționale Sindicale „Cartel Alfa”, mărturisește că Via Transilvanica a făcut posibilă întâlnirea pe care, în calitatea de drumeț pe acest traseu, a avut-o cu Alin Ușeriu, unul dintre fondatorii Asociației Tășuleasa Social, în seara zilei de 15 august 2020, la sediul asociației Tășuleasa, din județul Bistrița-Năsăud.

Invitatul nostru relatează că a fost „cucerit” de franchețea, generozitatea și încrederea în proiectele pe care Ușeriu le derulează, făcând de asemenea cunoștință cu o parte importantă a oamenilor implicați în proiectul Via Transilvanica, la care a remarcat spirit de echipă, asumare și dinamism, dar și multe alte proiecte pe care asociația Tășuleasa Social le derulează.

Deasemenea, consideră că Via Transilvanica ca fiind cel mai complet și complex proiect de promovare a României. Acesta consideră că donațiile ajunse la oameni, datorită asociației Via Tășuleasa și Lions Club Reșița Montană, reprezintă doar un strop care nu va rezolva problemele acestora, iar în acest sens face o comparație cu un enunț scris pe o fântână descoperită de el mergând pe Via Transilvanica, undeva prin zona Lunca Strajii din Bistrița-Năsăud; „Doar când vei începe să-ți cari propria apă, vei înțelege valoarea fiecărui strop!”.

Vă aştept  să vă spuneţi părerile la numerele de telefon 0255.20.60.61, 0255.20.60.62 sau să trimiteţi mesaj la numărul de whatsapp 0751288777.

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM și 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles