[FOTO] Citește românește! De Ziua Națională Radio Reșița a împărțit patrioților steguleţe şi cărți!

Echipa Radio Reșița s-a aflat vineri, 1 Decembrie în mijlocul reșițenilor cărora le-a oferit cărți donate de la ascultătorii fideli. Astfel că darurile primite s-au întors în bibliotecile altor iubitori de lectură în limba română.

Managerul Radio Reşiţa, Laura Sgaverdea:

„Zi importantă pentru România, zi importantă pentru români şi ne bucurăm că şi noi cei de la Radio România Reşiţa am avut ocazia să fim alături de oameni cu o campanie de suflet: „Citeşte româneşte!”. Cărţile ascultătorilor noştri au ajuns în casele românilor prezenţi în Centrul Civic al municipiului Reşiţa, aşadar cărţile au ajuns cumva acasă. Prin urmare, de ziua României, noi cei de la radio am fost împreună cu oamenii, alături de oameni, cu cărţile scriitorilor români pentru a îndemna pe oameni să citească”.  

Acțiunea s-a bucurat de succes în rândul adulților, tinerilor și copiilor care s-au aflat în Piața 1 Decembrie 1918 din Reșița și care au participat la manifestările dedicate Zilei Naționale. Fidelii ascultători ai postului regional Radio Reşiţa, veniţi cu mic cu mare la manifestările organizate cu prilejul zilei naţionale în centrul oraşului, au luat cu asalt standul de carte amenajat de echipa radio:

 

Din partea echipei Radio Reșița cei prezenți în Piața 1 Decembrie 1918 au primit și stegulețe cu tricolorul României.

Echipa Radio Reşiţa

Cele mai citite

Related Articles