[FOTO] Cea mai intens circulată stradă din Reşiţa, o veşnică pacoste pentru şoferi. Primăria caută soluţii…

Dacă în urmă cu exact două săptămâni circulaţia rutieră pe strada Corbului din Reşiţa a fost oprită pentru câteva ore pentru lucrări de curăţire a rigolei, pentru ca traficul să se poată desfăşurarea în condiţii de siguranţă, cum motiva Primăria atunci, priviţi cum stau lucrurile astăzi.

Contactat şeful Serviciului patrimoniu al forului local, Ovidiu Almăjan, a precizat pentru Radio Reşiţa că soluţia adoptată la refacerea drumurilor de fostul primar, Mihai Stepanescu, din creditul de 15 milioane de euro nu a fost în regulă şi nu a acoperit, din păcate toate necesităţile urbei. Acesta a mai spus că, este informat în ceea ce priveşte rigola de pe strada Corbului, doar că nu rezistă traficului intens. Serviciul pe care îl conduce lucrează la o soluţie de durată, iar astăzi se va interveni pentru remedierea parţială a situaţiei.

(Hardy Cvoica)

1 COMENTARIU

  1. toate drumuriile din Resita sunt stricate,gropi ,e un calvar sa mergi cu masina in oras…nici in eviul mediu nu erau asa drumuri,macar era doar pamant de tara ,cauma sunt gropi peste tot,efectiv imposibil de evitatat vreo una,astia din consiliu nu au si ei masini? nu vad ce drumuri sunt..

Comments are closed.

De același autor

Related Articles