[FOTO] Cascadorie în apropiere de Timişoara. O femeie a ajuns la spital

O șoferiță a ajuns în această dimineață la spital după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina pe câmp. Accidentul a avut loc la ieşirea din Timişoara către Arad. Iniţial s-a crezut că femeia, în vârstă de aproximativ 60 de ani, este încarcerată în autoturismul Ford, dar până la sosirea echipajelor de pompieri, ea a fost scoasă din maşină de către martorii la accident. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale, a declarat pentru Radio Reșița purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, sublocotenent Bogdan Mutu.

„Detașamentul 1 Pompieri Timișoara a fost solicitat în această dimineață pentru a interveni la un accident rutier produs la ieșirea din Timișoara spre Arad. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și o ambulanță SAJ. La sosirea la fața locului s-a găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, conducătorul auto (persoană de sex feminin, aproximativ 60 de ani) al autoturismului fiind deja scos de către alți participanți la trafic și predat echipajului SAJ prezent la fața locului, pentru acordarea primului ajutor medical și transportul la spital. Echipajul de pompieri a deconectat bateriile autoturismului și a asigurat măsurile PSI specifice, pentru evitarea altor evenimente neplăcute”.

Circulaţia nu a fost întreruptă, întrucât maşina a ieşit în decor. Poliţiştii de la rutieră fac cercetări pentru a afla ce a determinat-o pe femeie să piardă controlul direcţiei de mers.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles