Bunii noștri prieteni de oriunde  v-ați afla, în țară sau în străinătate, indiferent dacă sunteți alături de cei dragi, sau singuri, sănătoși sau bolnavi, veseli sau triști, Radio România Reșița este Acasă pentru fiecare dintre voi și împreună pășim în Anul Nou, 2018.


Acasă este acolo unde-ţi este inima, iar atunci când inviţi oameni la tine acasă, îi inviţi în sufletul tău. Viaţa este frumoasă aici şi sunetele călătoresc pe o mare distanţă. Aici se află muzica sufletului, hrana sufletului şi dragostea sufletului…
Vă mulțumim pentru anul 2017 petrecut împreună, pentru susținere și pentru fidelitatea voastră. Vă mulțumim tuturor și fiecăruia în parte, dorindu-vă un An Nou pe măsura speranțelor  voastre, bogat în împliniri, fericire și binecuvântat de pace și sănătate.

Pășim în noul an cu o semnificație aparte, fiind anul Centenarului Marii Uniri, cu gândul la unitate, solidaritate și respect reciproc.

Vă dorim și ne dorim să ne întâlnim Acasă și în Anul Nou 2018, în fiecare clipă pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.
La mulți ani !

Cu apreciere,
Echipa Radio România Reșița