[FOTO] Bătaie în miezul zilei la Reşiţa. Un bărbat a ajuns la UPU după ce a fost agresat pe stradă

Incidentul a avut loc în fața oficiului poștal din cartierul Lunca Pomostului din Reşiţa, în jurul orei 13.00. Bărbatul agresat spune că a fost bătut de patronul firmei de pază White Tiger, însă acesta nu a mai fost găsit la locul faptei. Un echipaj de la Jandarmerie a intervenit în urma apelui la 112. Victima a fost preluată de Ambulanţă şi se află pentru investigaţii la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Acesta urmează să dea declaraţii şi apoi vor fi luate măsurile ce se impun.

Bărbatul agresat are 25 de ani și a rămas internat în spital. În cauză a fost deschis dosar de cercetare pentru vătămare corporală.

Contactat telefonic, Matei Cristescu, unic asociat la firma White Tiger, afirmă că nu are nicio legătură cu incidentul petrecut astăzi și neagă toate acuzațiile.

 

6 COMENTARII

  1. Si pe mine au incercat sa ma intimideze acestia la peco de la universal ”o bomba in mijlocul orasului”unde nu mergea efectuarea platii cu cardul ….. si eu eram vinovat ca nu aveai cum sa platesti….

  2. Astia au firma de paza si inteleg gresit acest lucru se folosesc de ea pentru a teroriza oamenii din oras. Politia sa se autosesizeze si sa retragă licența pe viata !!!

  3. Boul de Fiusu Cristescu Cosmin un oligofren un musculos cu anabolizante care ia afectat creierul el este nemernicul cu bătaia Cristescu Tatal era la volanu jepului

Comments are closed.