[FOTO-AUDIO] Bănățenii au demonstrat că sunt “păcimași” când Radio Reșița e în sărbătoare. Zeci de iubitori de folclor de pretutindeni și cunoscuți interpreți de muzică populară şi-au dat întâlnire în poiana de la Şură!

În anul când Reşiţa a împlinit 250 de ani de foc nestins, Radio România Reșița serbează 25 de ani de existenţă, activitate și emisie neîntreruptă în casele dumneavoastră.

Iubitorii de folclor au avut parte în seara zilei de sâmbătă, 7 august de un regal folcloric. Astfel, că Şura, aşa cum este cunoscută staţiunea de agrement de pe Lacul Secu, s-a transformat într-o „mare” de oameni care au venit să fie alături de Radio Reşiţa și să se delecteze cu folclor și mâncăruri tradiționale.

Pe scenă au urcat artiști de renume care iubesc și duc mai departe portul popular și tradițiile Banatului, precum: Nicu şi Nicoleta Novac, Maria Ionescu, Andreea Chiseliţă, Ioneta Cerbu, Slagiana Chicheş, Ionela Bădălan, Iasmina Iova şi Ionică Ivan au încântat sufletele iubitorilor de muzică populară. Întregul spectacol a fost acompaniat de Orchestra Nicuşor Marinescu din Reşiţa.

Vox Şură

Evenimentul s-a consumat cu sprijinul Primăriei Reşiţa.

Duminică, 8 august în centrul municipiului de pe Bârzava, începând cu ora 19.00 petrecerea continuă împreună cu: Direcția 5, Sonar şi Gabriel Burduja, Dean Bowmann, Mara Muşat şi Maryliss.

Vox cărăşeni

Foto: Radio România Reşiţa

De același autor

Related Articles