Pe şoferii de autocamioane care tranzitează vestul ţării îi aşteaptă zile grele.

Începând de luni, 10 mai, se restricţionează circulaţia vehiculelor care au masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe sectorul drumului naţional 68A, între Margina şi Holdea. Sunt exceptate autovehiculele destinate transportului de persoane şi animale vii, însă celelalte trebuie să ocolească zona, spune purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Alina Sabou.

Măsura a fost luată pentru continuarea lucrărilor de reparații la drumul menționat. Pentru traficul vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepția transportului de persoane si animale vii, este obligatorie ocolirea.

𝗣𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗮 𝗡𝗮̆𝗱𝗹𝗮𝗰 – 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶, 𝗿𝘂𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗼𝗰𝗼𝗹𝗶𝗿𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁:

▶A1 Nod Balinț – A6 Lugoj – DN 6 Lugoj – DN 6 Caransebeș – DN 68 Caransebeș – DN 68 Hațeg – DN 66 Hațeg – DN 66 Simeria – A1 Simeria

sau 

▶A1 Nădlac – A1 Arad – A11 Arad – DN 7 Arad – DN 7 Ilia – A1 Ilia.

𝗣𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶 – 𝗡𝗮̆𝗱𝗹𝗮𝗰, 𝘃𝗮𝗿𝗶𝗮𝗻𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗼𝗰𝗼𝗹𝗶𝗿𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲:

▶A1 Ilia – DN 7 Ilia – DN 7 Arad – A11 Arad – A1 Arad – A1 Nădlac.Odată cu instituirea restricțiilor de tonaj și devierea traficului greu, lucrările se vor executa pe tot parcursul zilei, iar zonele aflate în șantier vor fi semnalizate cu semafoare și pe parcursul nopții, circulația desfășurându-se alternativ, pe o bandă. Fiind un drum în lucru, pentru autoturisme și vehicule de până la 7,5 tone, se mențin restricțiile de viteză, la 30 km/h.