Asociația umanitară Lions Reșița Kindness a continuat să organizeze o serie de acțiuni educative și umanitare. Cea mai recentă se intitulează ”Fabrica de zâmbete” și s-a adresat copiilor din mediul rural, după cum a povestit Mirela Ciobanu, preşedinte fondator al Asociaţiei:

”Cea mai recentă activitate a noastră s-a desfășurat în două părți și am denumit-o ”Fabrica de zâmbete”. Am intitulat-o așa pentru că în 99.9 %  un cadou produce un zâmbet și cine poate fi mai sincer decât un copil când primește un cadou. Ne-am gândi și la copiii din alte localități și astfel în prima zi am fost în comuna Copăcele, unde ne-am întâlnit cu 58 de copii senzaționali și nerăbdători să-și deschidă cadourile. Miercuri, 2 iunie am încheiat această activitate  ”Fabrica de zâmbete” la Cornuțel. Acolo am ajuns prin atleta Liliana Dragomir, care este cadru didactica la școala din localitate. Am avut posibilitatea să oferim acestor 66 de copii o serie de cadouri. Primii însă care ne-au surprins au fost chiar ei, a fost senzațional. Pachetele au inclus dulciuri și jucării adaptate diferitelor vârste. Am reușit să-i facem să zâmbească și să fie mai fericiți.”

În perioada următoare, Asociația umanitară Lions Reșița Kindness va organiza activitățile prilejuite de recunoașterea oficială națională și internațională a Asociației.  

Reamintim în luna aprilie a acestui an cei mai buni sportivi şi antrenori din Caraş-Severin au fost premiaţi de către Asociaţia Lions Reşiţa Kindness pentru rezultatele înregistrate în 2020.