[FOTO-AUDIO] Liberalii cărăşeni şi-au votat echipa pentru următorii 4 ani

Senatorul Marcel Vela a fost reconfirmat în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, filiala Caraș-Severin. El a fost votat în ședința Comitetului de Coordonare Județean al PNL, ce s-a desfășurat astăzi la sala Polivalentă din Reșița. El a fost reales cu o largă majoritate, cu un număr de 374 de voturi din 383 valabil exprimate.

„Le mulțumesc tuturor colegilor care au crezut în acest proiect, în reconstrucția pe care am făcut-o în ultimii ani. Rezultatele vin întotdeauna unde este liniște și respect pentru muncă. Le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pe care o acordă în continuare echipei noastre de a conduce organizația, dar și destinul acestui județ. Le suntem datori lor, dar și oamenilor din tot județul să reușim să dezvoltăm Banatul de Munte și localitățile noastre”, a declarat Marcel Vela.

La eveniment au participat peste 400 de delegați din toate localitățile județului, iar în calitate de invitați, lideri ai partidului de la București, dar și liberali din județele Timiș, Arad și Hunedoara. Printre aceştia şi senatorul de Timiş, Alina Gorghiu.

La reuniunea liberalilor cărăşeni au fost prezenţi şi deputații Ben Oni Ardelean şi Ionuț Stroe, precum şi europarlamentarii Siegfried Mureșan şi Gheorghe Falcă.

În discursul său, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş i-a îndemnat pe  liberali la unitate. Alin Nica a fost plăcut surprins de atmosfera din Sala Polivalentă din Reşiţa.

Componența noii conduceri a  Filialei PNL Caraș-Severin pentru următorii patru ani este:

Președinte  – Vela Ion Marcel

Prim-Vicepreședinți

1. Marșalic Jaro Norbert

2. Popa Ioan

Vicepreședinti:

1. Românu Gheorghe

2. Brian Filimon

3. Ungur Andrei Vasile

4. Cîrdei Iustin Doru

5. Rusu Ioan

6. Roma Gheorghe

7. Dacica Adrian Laurențiu

8. Miclău Cristian

Membri:

1. Cojocariu Ioan

2. Crîsnic Petru Novac

3. Curiac Gheorghe

4. Gâfu Cristian

5. Golu Mircea Cătălin

6. Ispas Arin

7. Lechici Ilie Mirco

8. Miloș Ion

9. Quint Felicia

10. Răduță Romeo Silviu

11. Siladi Raul Andrei

12. Spausta Maria

13. Sporea Ghiță

14. Vela Ioan Cristian

15. Vlasici Marian

– Trezorier: Surdu Daniel George

– Secretar General: Radoi Ovidiu

Din Biroul Politic Județean mai fac parte de drept, conform Statutului PNL, având calitate de Vicepreședinți, Dunca Romeo ca președinte al Consiliului Județean si deputatul Rujan Dumitru.

Totodată, au fost anunțați și cei care vor reprezenta Organizațiile interne ale PNL Caraș-Severin până la următoarele alegeri organizate de către fiecare structură politică în parte, astfel:

-Liga Aleșilor Locali – Blaga Sorin

-Organizația Seniorilor Liberali – Chisăliță Ion

-Organizația Femeilor Liberale – Drăgilă Mihaela

-Tineretul Național Liberal – Pleșa Andra

-Organizația Oamenilor de Afaceri – Brumar Liviu

De același autor

Related Articles