[FOTO-AUDIO] Încă o parcare din municipiul Reșița, aproape finalizată

După ce a fost încheiată cu succes reamenajarea parcării din zona Judecătoriei, în această perioadă se lucrează intens la cea din spatele Complexului comercial Hehn, unde se vor amenaja peste 60 de locuri de parcare. Lucrarea este finalizată cam 75%.

Daniel Călin, directorul Direcției de Întreținere și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița:

”  Am finalizat pavarea celor două parcări dintre cele 3 blocuri și am început pregătirea pentru asfaltare. De asemenea lucrăm la pavarea parcării mai mari din apropierea Universității. Estimez undeva că la sfârșitul săptămânii viitoare partea de pavaj e finalizată, după care săptămâna următoare după ce se termină cu pavajul, o să trecem să asfaltăm. Apoi punem mobilierul urban și amenajăm spațiile verzi. În maxim 3 săptămâni, dacă ne lasă vremea, ar trebui să fie finalizată lucrarea.”

În zonă vor exista 64 de locuri de parcare și se intenționează amenajarea unei platforme subterane de gunoi.

sursa foto: Direcția de Întreținere și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița

1 COMENTARIU

  1. Sunt bucuros ca si cetatean al municipiului ca se fac lucrari de modernizare la carosabil si parcari….dar totusi ar trebui facute cu simt de raspundere. Pozele sunt facute la garajele din spatele Complexui Hehn inde detin un garaj si unde azi am constatat ca exista o diferenta considerabila intre pragul usi de la garaj si noul pavaj. Rog cei care sunt in masura sa faca ceva in aceasta privinta pentru ca nu este normal ce au facut….constructorul trebuie sa remedieze problema

Comments are closed.