[FOTO-AUDIO] Drumul aduce viaţă! a spus la Măureni, Ludovic Orban

În comuna cărăşană Măureni s-au asfaltat aproape 9 km de străzi calamitate, printr-un proiect în valoare de 11,3 milioane de lei.

Finanţarea a venit de la Ministerul Dezvoltării Regionale prin Compania Națională de Investiții. La recepția lucrărilor de asfaltare a fost prezent în această după-amiază, chiar prim ministrul României, Ludovic Orban. Cu acest prilej, şeful Guvernului a spus că a ţinut să marcheze personal această investiţie, pentru că investiţiile aduc dezvoltare, inclusiv în mediul rural. El a subliniat că „drumul aduce viaţă!”

În cadrul proiectului de infrastructură de la Măureni, semnat în urmă cu doi ani, au fost reabilitate 10 străzi, 528 de podeţe şi au fost montate 25 de semne de circulaţie. În total, vorbim de aproape 9 km de drum comunal, a spus secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Vetuţa Stănescu.

Din delegaţia guvernamentală prezentă astăzi la Măureni au mai făcut parte ministrul de interne Marcel Vela şi secretarul de stat Dan Stan. A fost prezent, de asemenea, europarlamentarul Gheorghe Falcă şi prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu.

Primarul Brian Filimon s-a declarat încântat de reuşită, spunând că lucrurile nici nu puteau fi altfel, mai ales că are o „echipă atât de puternică în spate“. Edilul a spus că la Măureni comunitatea este ca o familie şi că tinerii se întorc din nou acasă şi „au nevoie de asfalt, de o biserică, de un dispensar, de o bază sportivă. Au nevoie de noi“.

De la Măureni, premierul Ludovic Orban a plecat pe șantierul variantei de ocolire Timișoara-Sud. De asemenea, în această seară va participa, la Timișoara, la mai multe discuţii legate de contractele cu finanțare din fonduri europene.

De același autor

Related Articles