[FOTO-AUDIO] Dependență la infracțiunile de mare risc! După ce au ieșit din arest, 4 dealeri și-au reluat activitatea

Traficanții de droguri din Reșița au fost vizitați în această dimineață de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.

Au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost descoperite substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. În vizorul DIICOT sunt persoane cu antecedente în traficul de droguri, spune purtătorul de cuvânt al Poliției, Alina Boeru. 6 persoane, bănuite de comiterea faptelor, vor fi conduse la audieri.

Din verificări a reieșit că, în cursul anului 2020, 6 persoane, 4 bărbați și 2 femei, s-ar fi ocupat cu distribuirea de etnobotanice către diferiți consumatori din Reșița. Față de 4 dintre acestea, a fost dispusă măsura arestării preventive, pentru aceleași fapte, persoanele reluându-și activitatea infracțională după expirarea măsurii. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de fragmente de natură vegetală, substanță sub forma de pulbere și doze pregătite pentru distribuție. Substanțele psihoactive ar fi fost achiziționate din Timișoara, ulterior fiind prelucrate și vândute în doze de 0,5 grame, pentru sume cuprinse între 30 și 50 de lei pentru o doză.

La perchezițiile de astăzi au participat polițiști și jandarmi cărășeni, iar activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

De același autor

Related Articles