[FOTO-AUDIO] Circulaţie închisă pe Kogălniceanu!

Accesul autoturismelor pe strada Mihail Kogălniceanu din Reșița este închis de astăzi pentru o perioadă de 10 zile.

Restricţia de circulaţie îi afectează pe cetăţenii de pe străzile Mihail Kogălniceanu, Vlad Țepeș, Brădet, Driglovățul Vechi și Driglovățul Nou. Practic au fost reluate lucrările din cadrul Programului de Reabilitare Infrastructură Edilitară, întârziate cu mai bine de o lună, spune şeful Direcţiei de Investiţii din Primăria Reşiţa, Adelin Tuţă.

„Acolo a rămas, din iarnă, un tronson de canalizare neexecutat. Este vorba de aproximativ 80 de metri de reţea şi 22 de cămine care vin amplasate în faţa fiecărei case. Lucrarea trebuia executată de Hidroconstrucţia şi predată către Aquacaraş, dar se pare că sunt probleme cu acest contract. Noi (n.r. Primăria) am făcut solicitări către Aquacaraş şi aceştia au acceptat să lucreze cu oamenii lor. În maxim două săptămâni, firma constructoare va termina de betonat toată strada”.

Adelin Tuţă a vorbit şi despre starea de „izolare” a cetăţenilor care locuiesc pe străzile Driglovățul Vechi și Driglovățul Nou. Aceştia pot ajunge cu maşina în oraş, doar prin cartierul Doman, peste deal.

„Drumul de legătură nu este cel mai bun drum, dar se poate circula pe el. L-am verificat personal zilele trecute. Este vorba de o ocolire de 7-8 kilometri din centrul oraşului, pe ruta Doman. Distanţa era cam aceeaşi şi pe ruta Centru – Muncitoresc – Driglovăţ”.

Lucrările de modernizare a străzii Mihail Kogălniceanu se ridică la o valoare de aproximativ 600 de mii de lei, iar fondurile au fost alocate de la bugetul local, a mai spus Adelin Tuţă.

De același autor

Related Articles