George Simion, co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a ajuns astăzi în centrul civic din Reșița pentru a le mulţumi cărășenilor care au votat candidații partidului la recentele alegeri. La manifestare au fost prezenți zeci de membri din Caraș-Severin, dar și din județele învecinate, care au fluturat steagul României și au cântat cântece patriotice. Caravana AUR se află în turneu național și astăzi a fost prezentă și în Lugoj și Timișoara.

În Caraș-Severin, AUR a ratat la mustață obținerea unui post de parlamentar, deși Letiția Aman s-a implicat total în campania electorală, a spus Simion.

„Coordonatoarea din Caraș-Severin vine din zona noastră doctrinară. A fost alături de veteranii PNȚCD-ului, vine din zona creștin democrată pe care o reprezentăm și noi în politica românească și suntem tare bucuroși că nu avem printre noi moguli, oameni cu interese obscure sau baroni care au domnit pe aici prin Caraș-Severin”.

Co-preşedintele AUR le-a vorbit susţinătorilor despre lupta neobosită pe care o duce cu duşmanii formaţiunii şi a promis relaxarea restricţiilor sanitare de sărbători.

„Nu reuşim să facem faţă la câte atacuri sunt, dar avem putere de la Dumnezeu. Am reuşit deja sărbătorile de Crăciun să ni le păstrăm, nu se vor închide bisericile cum s-au închis de Paşte”.

Și la întâlnirea de la Reșița, Simion a promis că AUR îi va sprijini pe cei sancţionaţi de autorităţi pentru nerespectarea restricţiilor sanitare.

„Ne vom lupta pentru anularea tuturor amenzilor din starea de urgenţă şi de alertă, pentru că ele au fost deja declarate neconstituţionale, dar omul trebuie să meargă în instanţă pentru a le anula”.