[FOTO-AUDIO] Așa se întâmplă când nu știi! Rămâi surprins

De două zile, Bulevardul A.I.Cuza din Reșița este închis pe tronsonul Poliție – Blocul 800, iar traficul este deviat pe strada Sportului, în cartierul Moroasa.

Șoferii sunt nemulțumiți de faptul că se crează ambuteiaje, iar circulația este strangulată și nu mai pot să intre în trafic de pe străzile laterale. Mai mult, nici pietonii nu pot să traverseze pentru că nici pe Sportului și nici pe Petru Maior nu sunt semafoare. Restricțiile sunt generate de realizarea trecerii de pietoni supraînălțată în zona Colegiului Traian Lalescu.

Nemulțimit de situație este și primarul Ioan Popa, dar are o explicație. Edilul a aflat de la constructori că lucrarea nu poate fi făcută în 24 de ore, cum era normal, pentru că sub asfalt sunt rețele de apă și canalizare, care trebuie redirijate. Dintr-o coincidență nefericită.

Restricțiile de circulație pe Bulevardul A.I.Cuza vor fi impuse pînă în data de 22 decembrie, a mai spus primarul Ioan Popa. Acces au doar autovehiculele executantului lucrării, cele cu regim de circulație prioritară – când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență și folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore, precum și riveranii.

De același autor

Related Articles