[FOTO] Atenţie şoferi! Poliţia rutieră şi inspectorii RAR fac controale riguroase în trafic

[UPDATE] Mai multe autovehicule au fost verificate astăzi din punct de vedere tehnic de inspectorii Registrului Auto Român la un control în trafic efectuat în Reşiţa împreună cu Poliţia Rutieră.

Conform ultimilor informaíi ale poliíei rutiere, acţiunea a avut ca scop prevenirea accidentelor şi depistarea participanţilor la traficul rutier care încalcă normele legale şi pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. În urma raziei au fost reţinute 3 certificate de înmatriculare şi au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.500 de lei pentru neportul centurii de siguranţă, utilizarea telefonului mobil în timpul mersului, dar şi nerealizarea la timp a inspecţiei tehnice periodice sau a asigurării de răspundere civilă auto. Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în zilele următoare urmărindu-se, în special, combaterea excesului de viteză şi a consumului de alcool, precum şi depăşirile neregulamentare.

Acţiunea face parte dintr-o serie de controale succesive pe raza municipiului Reşiţa pe care R.A.R. le efectuează în această săptămână şi vizează cu precădere eliminarea din trafic a acelor autovehicule susceptibile de a avea defecţiuni grave care pot pune în pericol siguranţa celorlalţi conducători auto şi a pietonilor, a declarat pentru Radio Reşiţa inspectorul Marius Atănăsoaie – împuternicit şef al Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Caraş-Severin:

Printre vehicule oprite şi verificate, au fost motociclete, autoturisme şi cele destinate transportului de persoane şi marfă. Pentru ce au fost opriţi în trafic am aflat de la unii dintre conducătorii auto:

Amintim că, acţiunile de control în trafic pe raza municipiului Reşiţa vor continua până la sfârşitul zilei în mai multe cartiere din oraş. (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles