[FOTO] Angajații de la PORR s-au întors din vacanță!

Din această săptămână, în Reşiţa au fost reluate lucrările la linia de tramvai. Antreprenorul îşi concentrează activitatea în această perioadă în cartierul Lunca Bârzavei.

„Personalul PORR a fost lăsat liber în intervalul Crăciun-Sfântul Ion. Au început lucrul săptămâna aceasta și acum adună în teren oamenii. Există un focus masiv pe zona de Govândari. Calea de rulare, linia de cale ferată a fost comandată în două tranșe. Prima jumătate a venit în lunile august-septembrie și cealaltă jumătate va veni la finalul lunii februarie. Cu alte cuvinte, există cale de la Kaufland până la OMV și acolo se lucrează pentru montaj”, a declarat primarul Ioan Popa.

„Nu se lucrează în Lunca Pomostului și nici în zona Muncitoresc pentru că suntem în așteptarea noului lot de cale. Ne focusăm pe Govândari ca să ieșim de acolo în cel mai scurt timp. După aceea, la final de februarie, când apare cealaltă comandă de linie cale, ne mutăm centrul de forță în zona de sus a orașului”, a mai spus primarul Ioan Popa.

Edilul susţine că proiectul de reintroducere a tramvaiului în Reşiţa este în grafic şi nu sunt semnalate întârzieri, chiar dacă au mai apărut probleme. Lucrările au termen de finalizare decembrie 2023.

De același autor

Related Articles