Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.
În acest an 2018 serbăm împreună 100 de ani de România Mare, 90 de ani de Radio România, radioul care şi-a bucurat ascultătorii cu informaţii corecte, muzică de calitate, dar şi cu teatru radiofonic. Vocile artiştilor români au pătruns pe calea undelor în sufletele voastre şi au rămas în amintirea tuturor generaţiilor de români, cu toţii slujitori al limbii şi literaturii române.

Nu ştiu dacă exista cineva care să nu-şi amintească de dascălul de limba şi literatura română, să nu devină nostalgic la poveţele rămase în icoana sufletului.
Emisiunea din această seară, „Între noi.Rămâne între noi” o dedicăm unui dascăl respectat şi devotat menirii sale de a lumina sufletele elevilor şi de la ora 22, ne întâlnim cu Adela Schindler, profesor  de limba şi literatura română, la Colegiul Naţional „Mircea Eliade” din Reşiţa.

„Ştiţi, noi mai facem şi-n viaţă câte-o greşeală de ortografie şi mai trecem pe curat maculatoarele din copilărie, de aceea imaginaţi-vă că suntem cu toţii la clasă , suntem cu toţii în bănci, cuminţi, v-ascultăm , vă sărutăm pe inimă, pe mână, pentru că nu pot fi pensionate limba şi literatura română”.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu dascălul Adela Schindler.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Nota redacției:Limba și Literatura Română, versuri  de Niculae Alexandru West