[FOTO] Accident sau tentativă de suicid în această seară la Reşiţa?

În această seară printr-un apel la numărul de urgenţă 112, autorităţile au fost anunţate că un tânăr a căzut de pe stema de pe Dealul Golului. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din partea SMURD, a Serviciului Judeţean de Ambulanţă precum şi poliţiştii.

Din primele informaţii, se pare că tânărul este stabil, acesta acuzând dureri în zona spatelui, la coloană şi la un picior. Băiatul de 19 ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa de echipajul SMURD. Tot acolo a ajuns şi fratele lui, după ce i s-a făcut rău.

Din discuţiile purtate cu familia acestuia, se pare că tânărul, elev în clasa a XII-a al colegiului Mircea Eliade din Reşiţa, în ultima vreme căzuse în depresie, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un coleg în luna septembrie a anului trecut, la şcoală. Deşi părinţii s-au plâns direcţiunii Colegiului, bătăuşul a rămas în aceeaşi clasă, astfel că tânărul a fost nevoit să se întâlnească cu agresorul lui în fiecare zi. “A fost elev de 10 şi acum… nu mai mănâncă, nu mai reţine ce învaţă… Era foarte abătut în ultima vreme. A avut fractură de maxilar şi piramidă nazală, a scuipat trei zile sânge, dar nimănui nu i-a păsat. Am simţit că se va întâmpla ceva”, spun rudele.

Astăzi, în jurul orei 11 acesta ar fi plecat de la şcoală după ce diriginta l-a ameninţat că-l exmatriculează în urma numeroaselor absenţe pe care le făcuse după ce a refuzat să mai meargă la şcoală în urma bătăii încasate.

4 COMENTARII

  1. Sunt din Resita…daca aflu cum se numeste agresorul zile bune nu va mai avea de acum inainte promit sa i distrug toata viața
    Asta merita gunoaiele

  2. Diriginta este rugata sa isi faca un control psiho si sa participe la cursuri specializate pentru ca a fi diriginte nu inseamna doar un spor in plus la salarizare ,inseamna sa te implici si sa incerci cat poti sa fi un mediator bun intre generati si nu numai.

  3. Directorul scoli , si tentativa de psiholog din scoala daca au sa fie trasi la raspundere. Si politia daca au facut plangere si nu au luat masuri

Comments are closed.

De același autor

Related Articles