moto mort 1Un accident de circulaţie foarte grav s-a produs în această dimineaţa, pe DN7, la intrare în Păuliş. Un bărbat de doar 21 de ani care conducea un moped şi-a pierdut viaţa în urma accidentului. Tânărul era din localitatea Bârzava şi lucra la o parcare pe DN7.
„Din primele cercetări, s-a stabilit că pe DN7, la intrarea în localitatea Păuliş, un bărbat care conducea un moped ar fi încercat să efectueze fără să se asigure o manevră de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe acelaşi sens de mers, în spatele său. În urma impactului, conducătorul mopedului a decedat. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul” – precizează Lorena Pîrvulescu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, tânărul care a murit tocmai ce îşi achiziţionase mopedul şi ieşise cu el în şosea, să-i facă o probă. Din păcate, nu s-a asigurat când a vrut să întoarcă şi a fost lovit de maşina din spatele său. În urma impactului, bărbatul a fost azvârlit sub un alt autoturism care circula pe acelaşi sens de mers, în spatele primei maşini. Tânărul n-a mai avut nicio şansă. Echipajul medical care s-a deplasat la faţa locului nu au putut decât să constate decesul mopedistului.

Sursa: ARADON

Foto: ARADON