Două persoane au ajuns la spital, în această dimineaţă, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal. Accidentul a avut loc în zona localității Lupac, la ieșirea spre Oraviţa. O a treia persoană a primit îngrijiri la faţa locului, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă „Semenic”, sublocotenent Adrian Manofu.

„Au acționat de urgenţă un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reșița. Pompierii au extras dintr-un autoturism o victimă, alte două  persoane autoevacuandu-se din autoturisme. Două victime au fost transportate la spital, una de echipajul SMURD și cealaltă de echipajul SAJ.  Cea de-a treia persoană a refuzat transportul la spital”.

Şi în acest caz, de vină a fost viteza neadaptată la condiţiile de drum, afirmă purtătorul de cuvânt al Poliţiei, inspector principal Alina Boeru.

„Din primele verificări a rezultat faptul că în timp ce o femeie conducea un autoturism din direcția Reşiţa spre Oravița, la ieșire din localitatea Lupac, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, pierzând controlul asupra direcției de mers și pătrunzând pe  sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar tot de către o femeie. În urma accidentului a rezultat rănirea celor două conducătoare auto care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”.