[FOTO] Accident cu doi morţi pe DN 6!

Update ora 12.00

Poliţiştii au stabilit împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. Victimele locuiau în comuna cărăşană Lăpuşnicel. Este vorba de o femeie de 50 de ani din localitate şi un bărbat de 50 de ani din Unirea, judeţul Dolj. Cei doi se îndreptau spre Drobeta Turnu Severin pentru a-şi înmatricula maşina.

„Un bărbat, cetățean croat în timp ce conducea un ansamblu de autovehicule pe DN6, în afara municipiului Orșova, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în faţa sa al cărui şofer a oprit pe partea carosabilă din motive necunoscute. În urma impactului, autoturismul a ieșit în decor unde a lovit un copac de pe marginea părții carosabile, fapt ce a determinat autoincendierea acestuia. Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului cât şi a pasagerului, cei doi fiind singuri ocupanți din autovehiculul respectiv. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Andreea Rădoi.

Ora 10.30

Circulația rutieră a fost oprită în această dimineaţă pe DN 6, la ieșirea din localitatea Orșova către Topleț din cauza unui accident. În urma unei coliziuni dintre un autoturism și un autocamion, autoturismul a fost cuprins de un incendiu, rezultând două persoane decedate. Pompierii au lichidat focul, fiind efectuate cercetări pentru determinarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Persoanele decedate sunt o femeie şi un bărbat. Autoturismul se află proiectat pe marginea drumului, în apropiere de gara Orşova. Șoferul tirului este un cetățean croat.

Urmează să se stabilească identitatea celor două victime, în condițiile în care autoturismul este pe numele altei persoane.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție, o ambulanță Smurd și o ambulanță SAJ. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la întregul autoturism. Incendiul a fost lichidat, în interior fiind găsite două persoane decedate.

De același autor

Related Articles