[FOTO] Accident cu 9 victime pe DN 7. Trei maşini s-au ciocnit

9 persoane au ajuns la spital, aseară, după ce 3 maşini s-au ciocnit. Accidentul a avut loc pe DN 7, la intrarea în Orăştie. Printre victime sunt şi doi copii de 11 şi 17 ani. Un şofer din Simeria a intrat pe contrasens şi a lovit alte două autoturisme. Conducătorul auto în vârstă de 39 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă, a intrat pe contrasens, provocând accidentul.

La locul accidentului au fost mobilizate şi trei echipaje de pompieri. Aceştia au constatat că nu existau persoane încarcerate și nici inconștiente în urma impactului dintre autoturisme. „Cinci persoane, cu răni ușoare, dintre care doi minori de 11 și 17 ani, au fost transportate într-o primă fază cu ambulanțele la UPU Orăștie. Ulterior, alte 4 persoane au fost transportate la spital deoarece suferisera atacuri de panică”, declară maiorul Anemona Doda, ofiţer de presă la ISU Hunedoara.

„În data de 29.12.2016, în jurul orei 19:20, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Simeria, a condus un autoturism pe D.N. 7, din direcția Sebeș – Deva, iar când a ajuns în zona km. 366+900 m (la ieșirea din municipiul Orăștie, spre Deva), din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, respectiv curbă la stânga ,,deosebit de periculoasă”, a pierdut controlul autoturismului, care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o tânără în vârstă de 20 ani, din localitatea Romoșel, precum și cu autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 23 ani, din Orăștie, care circula în spatele autoturismului condus de tânără. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celor trei conducători auto şi a 6 pasageri, cu vârste cuprinse între 11 şi 47 de ani, aflaţi în autoturismele care circulau regulamentar”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Traficul rutier pe şoseaua naţională a fost restricţionat, zeci de minute, la intrarea în municipiul Orăştie, dinspre Deva.

(Sebastian Dragomir)

1 COMENTARIU

Comments are closed.