[FOTO] Cinstim Anul Centenar în această seară, Acasă pe frecvenţele Radio România Reşiţa, cu doi meşteri populari din Transilvania, Iulia şi Ioan Morar

”Un popor care nu își cunoaște istoria este ca un copil care nu își cunoaște părinții” spunea marele om de cultură, Nicolae Iorga.Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Pentru osatura ţării măduva şirei spinării neamului nostru este sângele vărsat de străbunii noştri.
Cinstim Anul Centenar în această seară, Acasă pe frecvenţele Radio România Reşiţa, cu doi meşteri populari din Transilvania, Iulia şi Ioan Morar, prezenţi în această perioadă la Tărgul de Primăvară de la Reşiţa.
Povestea lor începe în comuna Horea, judeţul Alba şi continuă în inima Ardealului la Cluj.
Despre păstrarea identităţii prin tradiţii, despre România la 100 de ani vom discuta cu distinşii noştri invitaţi.

La numerele de telefon 0255 20.60 61, 0255 20 60 62 sau 0355 401 283 puteţi intra în dialog cu această frumoasă familie românească.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles