[FOTO] „Între noi. Rămâne între noi” părintele Mihai Ciucur!

”Un popor care nu își cunoaște istoria este ca un copil care nu își cunoaște părinții” spunea marele om de cultură, Nicolae Iorga.Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Primii dascăli au fost preoţii, prima şcoală românească a fost într-o biserică, primele manuale au fost cărţi bisericeşti, iar Marea Unire a fost realizată cu ajutorul Bisericii.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român. Radio România a lansat proiectul dedicat Centenarului Marii Uniri,” Moştenitorii României”, iar în această seară alături de noi este părintele Mihai Ciucur care este sufletul tinerilor de la A.T.O.R Banatul de Munte, ” Moştenitorii României”,din Caraș-Severin. Totodată vom primii sfaturile duhovnicești pentru această săptămână de post și vom vorbi și despre cea de-a treia ediție a campaniei umanitare Muzică pentru Viață ce se desfășoară cu susținerea Episcopiei Caransebeșului.

Despre importanța păstrării tradițiilor și promovarea lor, despre importanţa curăţirii sufleteşti şi despre efectul faptelor bune aflați de la distinsul nostru invitat părintele Mihai Ciucur la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles