[FOTO] În ultima seară de joi a lunii februarie, de la ora 22, ne întâlnim cu Laura Sgaverdea

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.În Anul Centenarului, Acasă, pe calea undelor ne unim prin Cultură și din respect pentru toţi ascultătorii noștri, aducem pe frecvențele radioului reșițean în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, indiferent din ce generație fac parte, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În ultima seară de joi a lunii februarie, de la ora 22, ne întâlnim cu Căpitanul de Echipă al jurnaliștilor radioului reșițean, Laura Sgaverdea.

Vom petrece ultimele două ceasuri ale zilei în compania managerului Studioului Teritorial Radio România Reşiţa, care se numără printre cei 25 de jurnalişti, din ţară, nominalizaţi la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială.
Cunoscută și apreciată pentru implicarea totală în diverse proiecte sociale, dar și pentru cel mai deosebit și totodată unic în Banatul de Munte, „Muzică pentru Viață”, Laura este partenererul de dialog al familiei ascultătorilor Radio România Reşiţa la emisiunea „Ascultă cum te ascult”, portavocea celor mai importante demersuri în slujba tuturor cetățenilor din țară sau străinătate.

http://poll.cnasr.ro/poll/12

Mulțumindu-vă tuturor celor care v-ați manifestat încrederea și aprecierea printr-un vot pentru Laura Sgaverdea, dar și celor care o veți vota până duminică 25 februarie, când se încheie votul pentru jurnalism a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială, vă invităm la un frumos dialog în această seară de la ora 22.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu managerul Radio România Reșița, Laura Sgaverdea.

Rămâneți Acasă, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Emisiunea poate fi urmărită live pe radioreșița.ro și pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles