[FOTO] Avram Iancu-Vă invit să participați la acest test și să arătăm încă odată, lumii întregi, forța ADN-ului românesc în care cred cu tărie

”Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd Naţiunea fericită”, mărturisea marele român Avram Iancu și pornind de la crezul său, ajungem în zilele noastre la un alt român care-i închină Crăișorului Munților un Vis împlinit, bibliotecarul Avram Iancu, contemporanul și campionul nostru. Cunoscut pentru performanța de a traversa înotând Canalul Mânecii , a reușit   să străbată înot cei 2.860 de kilometri, fără să poarte costum de neopren, de la izvoarele Dunării până la vărsarea fluviului în Marea Neagră. Startul oficial în această provocare dificilă a fost dat pe 20 iunie la Donauschingen, în Munții Pădurea Neagră, sosind  în Portul Sulina,  după ce  Iancu a străbătut zece țări și patru capitale europene.

Echipa Radio România Reșița a fost alături de Crăișorul Dunării, completând un jurnal de călătorie cu întreaga sa expediție fluvială. Dacă Dunărea i-a fost alături este timpul să o facem și noi și să-l votăm.

[FOTO] Avram Iancu și Sabin Dorohoi,invitații emisiunii Boema, miercuri 20 septembrie, ora 22:15

Cu alte cuvinte, după reușita Simonei Halep la tenis de câmp, și la înotul în ape deschise, un român și România are/au șansa să devină Numarul 1 în lume.

Avram Iancu acum are nevoie de un Val de Voturi. Iată ce a postat pe pagina sa de facebook:

„Anunț important! Am fost nominalizat! Am nevoie de sprijinul vostru!

În fiercare an, prestigioasa World Open Water Swimming Association (cu sediul în America), monitorizează foarte atent activitatea tuturor înotătorilor lumii. În urma acestei analize și după criterii de specialitate sunt nominalizați înotători din toată lumea, pentru câștigarea a 4 titluri aferente celor patru categorii: MAN OF THE YEAR, Woman of the Year, Performance of the Year, Offering of the Year.

Cel mai important și râvnit premiu este, evident, MAN OF THE YEAR respectiv WOMAN OF THE YEAR.

Alături de alți 12 înotători din 11 țări precum Italia, Franța, Olanda, Anglia, SUA, în premieră pentru România, am fost nominalizat pentru titlul „MAN OF THE YEAR”. Cu alte cuvinte, după reușita Simonei Halep la tenis de câmp, și la înotul în ape deschise, un român și România are/au șansa să devină Numarul 1 în lume.

Nominalizările se fac pe criterii de specialitate dar marele învingător este desemnat în urma unui vot popular, vot care a început pe 1 noiembrie 2017 și care se termină pe 1 ianuarie 2018.

Eu nu mai pot să fac nimic. Ce am putut eu să fac a fost să dau din mâini de MILIOANE de ori pentru a străbate întregul curs al Dunării, doar în slip, fără protecție termică, pentru a realiza această premieră mondială care a condus la această prestigioasă nominalizare. Acum vă rog să dați și voi din mâini.

Da, dragi compatrioți, mingea este la voi în teren și doar de voi depinde felul în care punem România pe hartă. Întotdeauna am zis că nimic măreț nu se realizează ușor, că nimic măreț nu se poate realiza de unul singur și că… doar ÎMPREUNĂ SUNTEM puternici. Da, suntem în fața unui altfel de test de solidaritate, de unitate națională, în urma căruia putem să fim cu toții mândri. Eu vă invit să participați la acest test și să arătăm încă odată, lumii întregi, forța ADN-ului românesc în care cred cu tărie.

Votul se realizează foarte simplu! Se accesează linkul următor, după care urmați 5 pași simpli, descriși pe larg, atât prin cuvinte cât și prin imaginile alăturate.

 https://www.worldopenwaterswimmingassociation.com/2017-wow…/

1- Trebuie neapărat să te înregistrezi ( e gratis) dând clic pe butonul de înregistrare.

2- Trebuie completate toate câmpurile indicate conform imaginii.

3- Trebuie accesat butonul de vot.

4- Trebuie selectat/bifat înotătorul dorit ( în acest caz Avram Iancu) și confirmat votul prin butonul DONE.

5- Doar dacă dorești lași un comentariu cu textul „5 Avram Iancu becouse…”.

 Hai, TRĂIASCĂ ROMÂNIA!!! Îți mulțumesc pentru vot.”

Încărcătura istorică a acestui efort făcut de Avram Iancu punctează cei 10 ani de aderare la Uniunea Europeană a țării noastre preîntâmpină și Centenarul Unirii. Un gest de patriotism care consfințește că bibliotecarul nostru, Avram Iancu, este Crăișorul Dunării ducând mai departe crezul predecesorului său Crăișorul Munților- Avram Iancu:”Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd Naţiunea fericită”.

Haideți să ne votăm campionul !#haicăsepoate

Anca Bica Bălălău

[FOTO] Crăişorul Dunării, Avram Iancu, a ajuns în România pe la Moldova Nouă

De același autor

Related Articles