[FOTO] În această seară de la ora 22, Motor, pe frecvențele Radio România Reșița cu Andrei Bălbărău

Motto:„Prea mulţi dintre noi nu ne trăim visurile pentru că ne trăim temerile”. Les Brown

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară ne vom întâlni cu un tânăr pasionat cineast, Andrei Bălbărău, care se ghidează după ceea ce spunea Marc Aureliu-„Să avem seninătatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat şi mai ales înţelepciunea pentru a face deosebirea între cele două posibilităţi”.

Andrei a înființat la Reșița Muzeul Cineastului Amator” împreună cu  Asociaţia „Cogito”, muzeu  ce îşi propune cercetarea şi readucerea în atenţia publicului a mişcării de cineamatorism din România. Principalele direcţii pe care se orientează muzeul sunt colecţionarea de aparatură utilizată de cineamatori (camere pe peliculă, aparate de proiecţie, vizioneze, prese de tăiat şi lipit filme, filme pe peliculă), colecţtionarea de piese ce au legătură cu industria şi cultura cinematografică (postere de film, poze din filme, poze cu actori, programe de film) şi facilitarea accesului publicului la expoziţiile realizate.

Tânărul nostru prieten își așteaptă vizitatorii zilinic la Universitatea ”Eftimie Murgu” din municipiu, cea care i-a oferit spațiul necesar pentru interesantele sale exponate de colecție.

În această seară de la ora 22, Motor, pe frecvențele Radio România Reșița cu Andrei Bălbărău.

„Prea mulţi dintre noi nu ne trăim visurile pentru că ne trăim temerile”

Andrei face parte din categoria celor care au înțeles că trebuie să avem fiecare  o viziune şi să nu lăsăm niciodată mediul, convingerile altor oameni sau limitele trecutului să ne afecteze deciziile.  Și trebuie să ignorăm înţelepciunea convenţională, pentru că „prea mulţi dintre noi nu ne trăim visurile pentru că ne trăim temerile”.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu tânărul Andrei Bălbărău.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Epilog:„Indiferent ce îţi spun oamenii, cuvintele şi ideile pot schimba lumea”Robin Williams

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles