[FOTO] Cu mic cu mare, astăzi mergem la teatru !

Teatrul de Vest Reșița vă invită duminică 9 aprilie, la Palatul Cultural Reşiţa, pentru a viziona două spectacole: „Zâna Trandafirilor Albaştri” și „Hipnotizatorul”.

De la ora 11:00,  spectacolul pentru copii „Zâna Trandafirilor Albaştri”, după un text original de Camelia Ghinea.

Distribuţia: Florin Ibraşi, Sorin Fruntelată, Luiza Maruşca, Valentin Neacşu, Mihaela Teodora Winter, Alexander Muntean, Sofia Rohozneanu, Roberta Kiţbir.Regia Camelia Ghinea

Seara , începând cu ora 19 va avea loc spectacolul „Hipnotizatorul”, de Vasilly Sigarev, traducerea de Valeriu Andriuţă. Un spectacol de Valeriu Andriuţă.

Povestea, interpretată de cei trei actori- Florin Ruicu, Roxana Olşanschi şi Marius Tudor, regizată de Valeriu Andriuţă şi scrisă de tânărul dramaturg rus Vasili Sigarev, este o reeditare  a faptului că toţi avem aceeaşi obârşie, că sentimentele umane şi căderile sunt deopotrivă subiectul care întăreşte sau risipeşte viaţa.Teatrul de milenii este un Hipnotizator care ne provoacă, ne pune întrebări şi ne vindecă de banalitatea copleşitoare a anilor ce trec peste destinele noastre fără a remarca prea des însemnătatea clipei. Până la urmă: „Soarta unei glume depinde de urechea care o aude, nu de limba care o spune.”

Distribuţia: Roxana Olşanschi, Florin Ruicu, Marius Tudor.

Anca Bica Bălălău