A fost activat planul roșu: 20 persoane au fost rănite, după ce un microbuz și o dubiță s-au ciocnit

UPDATE

În prima instanță au fost preluate 16 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 58 ani, ( doi minori, 16 și 17 ani) care au fost transportate la unitățile de primiri urgențe a spitalelor din Deva și Hunedoara. Majoritatea prezentau traumatisme craniene și ale membrelor superioare și inferioare dar erau conștienți și cooperanți. O singură victimă a fost extrasă din autoturismul de trasnport marfă cu ajutorul echipajului de descarcerare.

Ulterior, alte 4 persoane au fost transportate la unitatea de primiri urgențe pentru a fi investigate medical și a se exclude orice suspiciune de producere a unui traumatism.

Dintre cele 20 de victime, 13 au fost transportate cu ambulanțele SMURD și SAJ la UPU Deva iar 7 la UPU Hunedoara.

Din cauza accidentului circulația pe DN7 a fost blocată aproximativ 2 ore pe ambele sensuri, fiind direcționată pe rute ocolitoare.

În sprijinul acțiunii de intervenție au acționat 18 polițiști din cadrul IPJ Hunedoara cu 9 mijloace auto și o echipă de 4 jandarmi cu un mijloc auto.

*****************

16 de răniţi, dintre care unul în stare gravă, într-un accident rutier în judeţul Hunedoara. Un microbuz cu tineri fotbalişti şi o dubiţă de marfă s-au ciocnit în această dimineaţă pe DN 7, pe raza comunei Veţel. Potrivit corespondentului nostru Ilie Pintea, autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie în nordul judeţului. La faţa locului au fost trimise zece ambulanţe şi echipaje de descarcerare de la ISU. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi la spitalul din Hunedoara. Din primele informaţii, nici o persoană nu a decedat, iar starea răniţilor urmează să fie evaluată de medici. Traficul în zona accidentului este restricţionat şi dirijat pe rute ocolitoare.

„În data de 06.08.2016, în jurul orei 10.00, un conducător auto în vârstă de 39 de ani, din Deva, care conducea un microbuz de transport marfă pe DN7, pe raza comunei Vețel, din direcția Arad-Deva, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un hunedorean de 65 de ani, în care se aflau 14 tineri fotbaliști ai unei echipe locale de fotbal (cu vârste cu prinse între 17 și 26 de ani), care se deplasau la un meci de fotbal, în localitatea Ilia. În urma evenimentului, cei doi conducători auto și cei 14 fotbaliști au fost transportați la spital, în vederea evaluării stării de sănătate și a acordării îngrijirilor medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.

De același autor

Related Articles