Forța Dreptei Caraș-Severin are conducere statutară

Prima conferință județeană de alegeri a Partidului Forța Dreptei din Caraș-Severin a avut loc astăzi la Reșița. Funcția de președinte este deținută de Hadrian Popescu, vicepreședinte a fost ales Iulian Giorgevici și secretar general este Dorinel Hotnogu. La eveniment a fost prezent și liderul Partidului Forța Dreptei, deputatul Ludovic Orban. Acesta a subliniat că formațiunea politică pe care o conduce este o soluție serioasă, formată din oameni valoroși care vor să dezvolte comunitățile locale în care trăiesc.

“Astăzi avem 800 de membri, avem organizații locale constituite în 42 de localități, am avut în sală 16 candidați la Primării. Candidăm în Alianța Dreapta Unită, ceea ce consider eu că este o realizare. Am reușit să punem cap la cap singurele formațiuni democratice de centru dreapta care se găsesc în opoziție și care pot să contribuie la formarea unei alternative credibile și serioase atât în județul Caraș-Severin cât și la nivel național”.

Președintele Forța Dreptei Caraș-Severin, Hadrian Popescu spune că la nivel județean există un target comun, alături cu partenerii din PMP și USR. Alianța Dreapta Unită țintește un procent de 15% la Consiliul Județean. În cadrul conferinței de astăzi, a fost desemnat și primul candidat al formațiunii pentru Consiliul Local Reșița, Grațian Dobre.

Biroul politic județean îi are în componență pe Ioan Cărpian, Ionel Romînu, Gigi Băcanu, Arin Ispas, Diana Apetrei, Dănuț Mitrici, Bogdan Popa, Silviu Maldea, Luis Lința, Zoran Giurgiulena, Mihai Muselin, Paul Legezeu și Marius Bădescu.

În ceea ce privește Alianța Dreapta Unită,  Ludovic Orban a precizat că mai sunt doar trei județe unde urmează să finalizeze negocierile cu PMP și USR.

Cele mai citite

Related Articles