[UPDATE] Fetiţă de 5 ani, în comă profundă după ce a fost lovită de tren

tren-lovita

[UPDATE 11.08.2015 ora 17.00:] Fetiţa este internată la Spitalul Judeţean din Timişoara pe secţia terapie intensivă, însă prognosticul este rezervat, spune Dan Ilincariu – purtătorul de cuvânt al instituţiei. Potrivit acestuia copilul este în comă profundă, ventilat mecanic, starea de sănătate fiind foarte gravă. Vom reveni cu informaţii!

[UPDATE 10.08.2015 ora 18.00:] Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara şi internat pe secţia neurochirurgie, însă prognosticul este rezervat, spune Violeta Florea – purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Potrivit acesteia înainte să fie pregătită pentru transportul în municipiul de pe Bega, fetiţei i-au fost efectuate investigaţii cu computerul tomograf şi au fost constatate o serie de hematoame şi contuzii la nivelul capului şi pieptului. Violeta Florea a mai spus că la Timişoara este prevăzută şi o intervenţie chirurgicală.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Vom reveni cu informaţii!

Un copil a fost grav accidentat de tren, astăzi, în apropiere haltei din Bocşa Română, judeţul Caraş-Severin. Din primele informaţii aflate de la dispeceratul Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin, o fetiţă de 5 ani a plecat de lângă bunica ei şi nesupravegheată câteva minute a scăpat sub roţile unui tren care circula în zonă. Fetiţa a încercat să traverseze liniile de cale ferată fără să se asigure, iar garnitura a lovit-o cu una din scări. Micuţa a fost grav accidentată la cap, fiind transportată în comă la secţia UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, am aflat de la dispecerul de serviciu al ambulanţei cărăşene.

De la Violeta Florea – purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul de pe Bârzava, am aflat că fetiţa va fi transportată sub supraveghere cu o ambulanţă la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara. A fost solicitat elicopterul SMURD, dar din cauza multiplelor intervenţii, acesta nu a putut veni, a mai spus Violeta Florea.  (Hardy Cvoica)

Vom reveni cu informaţii!

Sursa foto: protv.ro

De același autor

Related Articles