Fetiţă de 3 ani, în stare gravă după ce şi-a dat foc

fetita3ani1-600x337

O fetiţă, în vârstă de 3 ani, din Curtici  este în stare gravă la spital, după ce a suferit arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corporală. Copila, fiind nesupravegheată, se juca cu chibrituri în autoturismul familiei şi a aprins tapiţeria. Aceasta a fost scoasă din flăcări de bunicul ei. Minora a fost transportată la Spitalul Judeţean Arad cu arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului. După ce i-au fost acordate primele îngrijiri a fost transportată la Spitalul Luis Ţurcanu din Timişoara de unde o aeronavă militară care vine de la Târgu Mureş o va duce în capitală la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, fetiţa se afla în autoturism împreună cu bunicul ei, iar maşina avea motorul aprins.
“Am fost sesizaţi despre faptul că un autoturism a luat foc pe strada Vasile Goldiş din oraşul Curtici. Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au constatat că autoturismul staţiona cu motorul aprins, la volanul acestuia se afla un bărbat în vârstă de 53 de ani, iar pe bancheta din spate stătea nepoata în vârstă de 2 ani şi 11 luni. În urma acestui eveniment, minora a suferit arsuri la nivelul feţei şi a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Arad. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă”, a declarat inspectorul principal de poliţie Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Foto: aradon.ro

De același autor

Related Articles