[AUDIO] Festivalul Internaţional de Teatru “Scena ca o stradă” debutează la Reşiţa

La ediţia de anul acesta, organizatorii pregătesc o mulțime de surprize. Festivalul Internaţional de Teatru, ajuns la cea de a doua ediţie, va avea loc în perioada 15-25 februarie la Reşiţa.

Festivalul Internaţional de Teatru va debuta luni la ora 18.00 pe scena Teatrului de Vest, cu spectacolul „Hipnotizatorul”, o adaptare de Valeriu Andriuţă, după un text de Vasili Sigarev. A doua reprezentaţie a serii va avea loc de la ora 20.30 când pe scena Palatului Cultural va fi prezentat spectacolul cu piesa ”Noaptea asasinilor” a Companiei de teatru Followsport din Craiova.

Celelalte spectacole se vor desfăşura zilnic, timp de o săptămână, în fiecare seară scena Teatrului de Vest din Reşiţa urmând a fi animată de prezenţa scenică a invitaţilor Reprezentaţiile vor începe la ora 18.00.

Vă reamintim că, prima ediție a fost organizată ca o formă de respect pentru actul cultural, organizatorii promiţând atunci un al doilea ciclu de manifestări. Pe scena teatrului reșițean au urcat anul trecut 12 companii de teatru cu 11 spectacole în care au jucat peste 380 de actori, asta fără a-i mai aminti pe regizori, scenariști, cu toţii reprezentanţi ai genului dramatic.

Actorul Dan Mirea, directorul festivalului, detaliază:

Iată aici programul evenimentului:

teatru 1

teatru 2

Partener media al evenimentului: Radio Reşiţa

Foto: organizatori

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles