Lucia Varga la PNLLucia Varga, ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, dar şi preşedintă a femeilor liberale s-a aflat astăzi în judeţul Caraş-Severin. Cu această ocazie, pe lângă întâlnirile avute cu reprezentanţii Asociaţiei Forestierilor din zona de vest a ţării la Caransebeş, a participat la o acţiune de amploare a Organizaţiei Femeilor Liberale din Oţelu Roşu.

Lucia Varga a vorbit în faţa a peste 300 de doamne despre violenţa în familie fie ea cea verbală, psihică sau fizică.

La manifestare au participat preşedintele PNL Caraş-Severin Marcel Vela, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionesie Ghergheoni, dar şi vicepreşedinta femeilor liberale, Iustina Turnea, sau preşedinta organizaţiei judeţene Codruţa Hamat, şi personalităţi marcante ale judeţului, membre liberale, printre care şi Doina Frunzăverde.

Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, vicepreşedinte pe probleme de administraţie, a dorit să aducă un cuvânt de salut femeilor de pe Valea Bistrei, spunând că, dacă lumea ar fi condusă de femei, ea ar fi mai bună. Violenţa dăunează familiei, dar dăunează naţiunii şi chiar lumii, spune Marcel Vela, astfel că tema de discuţie este actuală.