Felix Borcean: „orașul este așa cum suntem noi!”

Serviciul de salubritate din Caransebeș trebuie îmbunătățit, admite primarul Felix Borcean. Edilul arată cu degetul și spre locuitorii municipiului care nu păstrează curățenia, deși în unele zone au fost amenajate rampe ecologice de colectare.

În emisiunea „Banatul în direct”, Borcean a spus, fără reticiențe, că niciodată nu o să fie o forță supranaturală care să facă o curățenie lună după cei care aruncă gunoaiele la întâmplare.

„Avem niște obiceiuri care nu sunt în concordanță cu ceea ce ne dorim de la un municipiu precum Caransebeșul, adică să aruncăm gunoaie peste tot. Chiar la mine în cartier am fost îngrozit să văd că platforma subterană era înconjurată de gunoi, deși pubelele nu erau pline. Pur și simplu au aruncat gunoiul lângă și bineînțeles, câinii au venit și au desăvârșit această grozăvie”.

Felix Borcean atrage atenția că platformele de colectare a deșeurilor sunt supravegheate video, iar cei care încalcă regulile pot fi sancționați drastic.

Dispeceratul sistemului de supraveghere video din Caransebeș se află la Poliția locală, iar agenții pot aplica sancțiuni, a mai adăugat primarul.

De același autor

Related Articles